SÓDERSZÁLLÍTÁS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Cégünkről

Telephelyünk Érden, a TOLMÁCS UTCA 13. szám alatt található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk a választott tűzifával Megrendelőinket.

Hétköznapokon: reggel 7:00-tól 16:00-ig várjuk vásárlóinkat!
Szombaton: Egyeztetés alapján!

Tüzelőjét kiszállítjuk: Érdre, Halásztelekre, Csepelre, Budafokra, Szigetszentmiklósra, Budakeszire, Diósdra, Százhalombattára, Törökbálintra, Biatorbágyra, Sóskútra, Martonvásárra és Budaörsre.
Valamint Budapest egyes területeire!

*VAN MÓD BILLENŐS AUTÓVAL IS A KISZÁLLÍTÁSRA!

Bővebb tájékoztatásért, szállítással kapcsolatos információkért forduljon hozzánk bizalommal!

wp4355410
SZOLGÁLTATÁSUNK ELŐNYEI

Miért, válasszon minket?

Vállaljuk szóródó építőanyagok (homok, sóder, kavics és murva), kertépítő és díszítőanyagok kiszállítását, valamint föld, illetve törmelék elszállítását Budapesten és környékén!

telefonon hétvégén is rendelhet,
rövid határidőn belül vállaljuk a kiszállítást,
akár az egész ország területén belül szállítunk,
kiváló minőségű osztályozott, vagy töltő sódert,
kedvező áron,
igény esetén szakmai tanácsadást is nyújtunk.

Kötegben rendelés

Kötegben történő vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani termőföld, homok, sóder, kavics termékeinkből, ilyen mennyiségű vásárlását kérjük jelezzék számunkra!

Szállítás saját járművekkel

A sóder árak azonos minőség mellett a legalacsonyabbak. A folyamatosan jó minőség megtartásának érdekében a sóder szállítást kizárólag saját járműveinkkel végezzük.

Bízza profikra az építőanyagot!

Építkezéshez építőanyagra lesz szüksége. Aminek beszerzése és kiszállítása komoly logisztikát igényelhet ha Ön nem járatos az építőanyagok beszerzésének menetében. Éppen ezért bízza profikra az építőanyag beszerzését a gyors és hatékony munkavégzés érdekében.

Vélemények

K. Klára
Megrendelő - Budaörs

Az egész kertünkhöz szinte tőlük vettünk mindent. Lehetőség volt külön egyeztetni, nagyon együttműködők voltak a határidőkkel, szinte mindenre volt alternatívájuk, a kisebb tételeket is külön kihozták, nagyon pontosak voltak, de ami nekem a legfontosabb volt, hogy mindig el tudtam érni őket..